måndag 21 mars 2011

Grund och källarväggar - check!

I fredags blev de klara med grund och källarväggar, ser mycket bra ut. Vi var där i den strålande solen i lördags och pratade med, våra mycket trevliga, blivande grannar. Bara längtar efter lugnet därute!


Ella och Stefan på bottenplan, Ella påväg mot tvättstugan och Stefan står i hallen :)


Lite fundersam var jag efter att vi varit ute och tittat, hålet bredvid dörren kändes underligt, vi ska inte ha något fönster där? Men så upptäckte vi att fasadmätarskåpet flyttats dit… undrar bara hur mycket det stör våra eldragningar i övrigt kring huset?
Fick sista delfakturan för grund och markarbeten i fredags… hua! Någon som vill sponsra lite ;) Tänk att allt alltid blir dyrare än beräknat och aldrig billigare, varför?

Vårt sovrum till höger med ett liggande fönster för ljusinläpp. Inne i hörnan ligger walk in closet och bredvid ett badrum.


På tisdag kommer väggarna från fabriken i Korsberga, Stefan ska ut och fotografera lite önskar även jag kunde åka ut. Håller tummarna för att allt kommer gå bra!
Tess sprang omkring lite uppe på berget
och Ella sprang runt huset några gånger, på väg ner till bilen ramlade hon pladask på magen i leran... inte så poppis :(
En tråkig överraskning denna vecka var annars att jag ringde kommunen för att fråga hur det fungerar med påkoppling av Vatten och avlopp... och fick reda på att det var 50% dyrare än vad som stod i prospektet när vi köpte tomten :(

0 kommentarer:

Skicka en kommentar