fredag 15 juli 2011

IKEA, tvättstuga och plattläggning

Idag fick vi en leverans från IKEA till tvättstugan, vi har tänkt att bygga upp två skåp att ställa TT och TM på så att de kommer upp ca 50 cm från golvet, kommer bli kanon arbetshöjd. Hoppas bara att det håller i längden.
För att klara handikappanpassningen vi måste få till på entréplan så kommer även en trinett sättas in i tvättstugan, tycker IKEAs är betydligt snyggare än de andra som finns på marknaden så det känns som ett bra köp. Så nu står det 9 kollin i vår källare som ska ut till huset vid lämpligt tillfälle.
ett minikök till tvättstugan, perfekt att ha eftersom barnens tv-hörna ligger alldeles utanför. Kylen kan ju fyllas med godsaker :)
På måndag ska Stefan träffa Göran från GB Plattsättning ute i huset för att gå igenom plattsättningen i badrummen, stackarn skulle egentligen ha semester nu men har för många hus som står och väntar. Inte kul att vara så populär :) Har bara hört gott om Göran så jag hoppas och tror att badrum, tvättstuga och hall kommer bli toppen!

Med enbart sex veckor till slutbesiktning (som vi ännu inte fått bekräftelse på dock) borde vi börja rensa här hemma, men vart börjar man? Känns som vi inte kommer få det klart till flytten...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar