onsdag 21 september 2011

Tre veckor efter inflytt

Vi börjar komma iordning så smått, fortfarande finns det två rum med flyttkartonger men de har blivit något färre iaf. Igårkväll satte vi ihop skåp till tvättstugan, hoppas kunna få upp dem på väggen imorgon, torsdag, så får vi ordning på alla handdukar och sängkläder (äntligen).

Klädstång och hylla är uppsatt i vår klädkammare så kläderna har kommit iordning, dock saknas fortfarande detsamma till andra klädkammaren på övre plan. Elektrikern har varit på plats och bytt ut vår trasiga spegel i badrummet, samt satt upp belysning på fasaden samt fixat framdragning i väggarna för ljud till tv-delen (vilket glömdes bort av dem tidigare...). Önskar vi hade tagit mer fasadbelysning dock... jättefint när det är tänt men kunde varit meeeeer av det som sagt. Får vi fixa senare.

Altan/Balkongen är nästan klar, det enda som saknas är trappa ner till abdtunnan. Blev riktigt fint! (ska lägga ut bilder så fort jag hittar sladden till kameran) Skönt att den är på plats nu vågar vi snart släppa ut även Ella i trädgården :)

Putsning av den murade delen av fasaden är klar, dock vill vi att Göran tittar på den, det är jättesnyggt gjort men vi är tveksamma till hur hållbart det är för putsen verkar väldigt tunn. På ett ställe har ngn stött i fasaden med något och där har det blivit ett hål...

Fortfarande finns några punkter kvar från besiktningen:
  • Byte av innerdörr (levererad)
  • Byte av några köksluckor (väntar fortfarande på leverans)
  • klädstång och hylla till lilla klädkammaren
  • Grundmålning på några ställen utomhus (känns som det börjar bli lite brådis med denna punkt)
  • Justering av några innerdörrar
  • Ta bort kladd från ett av fönstrena
  • Fixa jack i golvet
När snickarna är helt klara väntar vi på Göran så ska han fixa till vår uppfart så den blir i bättre skick samt mindre brant.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar