onsdag 21 september 2011

Inflyttade

Detta inlägg skrevs strax efter inflytt men jag har visst glömt publicera det...
Nu är vi inflyttade, rörigt värre kan jag säga, två rum fyllda av flyttkartonger övriga rum halvt möblerade.

Tvättstugan är full av flyttkartonger med handdukar och sängkläder, vi har inte fått upp några skåp därinne ännu så de får stå. Trinetten är fortfarande inte ihopsatt vilket vi måste prioritera, samt koppla in den dessutom.

Tess rum hon har nu två garderobsstommar (vi är inte överrens om vilken vägg de ska stå mot), en säng, en byrå, en bokhylla och fyra flyttlådor på rummet... Så fort vi fått upp garderoberna så kan det fixas till och lådor packas upp men det hinns inte med en vanlig vardag så på lördag hoppas vi...

Ellas rum hon har också två garderobsstommar uppe, de ska bara sättas fast i väggen och sedan ska lådor och fronter på (det blir cokså på lördag). Byrån ska bort när garderoben kommit upp, en bokhylla måste införskaffas så hon kan sätta sina leksaker någonstans.

TV-rum här är det inte möblerat alls, snickarna har kvar täckmaterial så vår soffa fick åka upp på ovanplan, här står istället flyttlådor, levererat material som ska upp samt delarna till tjejernas garderober.

Hall här ligger alla skor på golvet, garderoben är full med våra skjortor då vår walk in closet inte är klar. En enda röra alltså!

Sovrum säng check, nattuksbord check plus en massa lådor och annat vi itne vet vart de ska ta vägen... Taklampa saknas här liksom i barnens rum.

Walk in closet hylla och klädstång finns inte på plats, de kom efter besiktningen så snickana får fixa det vid tillfälle. Byrån gick in iaf men den rymmer inte all kläder som vår garderob i Tallkrogen rymde så det står här även flyttlådor och annat :(

Badrum saknas handdukshängare och gärna ett skåp för att förvara rena handdukar i, såg dock att Millers skåp kostar över 10.000 kr... Lådförvaring saknas också, grymt dåligt tycker jag att ett så dyrt märke som Miller levererar sina lådor utan inredning, allt blir ju en enda röra! Inredning kostar fråm 400 och uppåt beroende på storlek.

Förråd under trappen, här ska en hylla upp där vi kan ställa elektroniken till tv:n, sen får vi hitta på ngn bra lösning för alla grejor som ska in här.

Övre plan
Kök allt inpackat men man hittar ju inget, kommer nog bli endel omflyttade innan det blir perfekt. Ella har lärt sig vilka skåp det finns ätbart i så de kanske man bör ändra... Även i köket skulle jag vilja få till mer lådförvaring, men Tibrokök är heller inte direkt billiga. Kikade på IKEA men måtten stämmer inte...
Lampan i frysen måste gått sönder för visst ska det väl vara en lampa där?

Vardagsrumsdel här står soffan som ska vara på nedre plan, passar bra men står för altandörren, vet inte riktigt hur vi ska få till en bra möblering här. Så småningom blir det nog några fåtöljer och ett bord kanske?
Murspisen ska eldas några gånger och sedan putsas och målas

Duschrum och Bastu ett väldigt fint rum måste jag säga, här kan man sitta och filosofera och titta rakt ut i naturen. Här måste dock upp handdukshängare, inredning i skåpen måste till ananrs får det nog inte plats så mycket mer.

Hallen en lampa kanske så man ser något...

Arbetsrum för närvarande fullt av flyttkartonger men det är inte mycket att göra åt så länge det inte är klart i bland annat tvättstuga och klädkammare.

Sovrum Här står också en massa flyttkartonger och anant :( Här saknas hylla och klädstång i klädkammaren samt en ny innerdörr ska upp. Så småningom ska detta få vara vårt gästrum tills vi själva flyttar upp när tjejerna är större.

Altan/Balkong runt huset ska byggas, ska bli toppfint när det är klart. Det ska även upp lampor på fasaden samt badtunnan ska kopplas in. Så småningom ska vi även jämna ut uppfarten något så det går att köra bilen längre upp.

Bilder kommer som sagt, kameran är lokaliserad men itne sladdden...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar