fredag 19 augusti 2011

Köket

Köket har nu fått alla vitvaror på plats, diskmaskinen står även den där den ska numera men det har blivit något fel på storleken av luckan...
Kranen sitter på plats och luckorna är justerade.
Elektrikern har nu satt fart i huset, eldosor, kontakter och knappar mm börjar komma på plats, eftersom vi i köket har mörkt kakel ovanför bänken så valde vi i sista stund svarta eluttag till köket, dyrare men också snyggare, tror jag hade retat mig otroligt mycket på vita!
Snygga eluttag i svart, de vita billigare hade synts fult mycket

Svarta uttag kommer ett och ett om man inte vill lägga ut alltför mycket pengar... vita kan man få två och två... Nåja de räcker nog iaf!
 Vi har kört ut alla högtalare som ska upp i huset, ska bli kul att testa det när vi flyttat in, fast först måste vi nog få lite hjälp med att konfigurera allt...

4 kommentarer:

  1. Att välja svarta elutag var ett bra val! Det blev jätte snyggt :)(om nu eldosor kan vara snygga) Kul att se att allt börjar komma på sin plats! Antar att ni längtar som tusan på att få flytta in!!

    SvaraRadera
  2. Hej Helena!
    Är nyfiken på om ni valde delad eller totalentreprenad med Trivsel hus? Och om du har fler bra saker som man bör tänka på. Ska träffa samma säljare som ni har haft från Trivsel hus senare i veckan. Mvh T

    SvaraRadera
  3. @Helena - Jo det ska bli superkul att få flytta ut, och börja plocka med allt som behöver göras utomhus. Du har rätt angående eldosorna, det finns verkligen inga snygga... man får se till att de syns så lite som möjligt bara :)

    @Anonym - Vi har haft delad entreprenad, var helt säkra på att vi ville ha totalentreprenad men jag har för mig att det var en väsentlig skillnad i pris. Fråga Charlotta Sabel när ni träffas! Det har iaf fungerat jättebra och vi har verkligen haft toppenbra hantverkare.
    Se bara till att ni är på det klara med vad ni vill ha, vilka funktioner som ska finnas i huset etc resten har TH ganska väl genomtänkt. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Det enda som th inte ligger i framkant med är tekniklösningar. deras multimediaskåp är under all kritik - där får man inte plats med mycket. vi valde istället en tekniklösning från lbw - kan varmt rekommenderas!

    SvaraRadera