onsdag 22 augusti 2012

Fogat och klart

I måndags kom Tommy från Svensk Finplanering och gjorde klart fogningen utanför huset, blev hur snyggt som helst! Så skönt att äntligen ha det klart så vi kan springa ut och in utan att ta halva tomten med oss in i form av grus.

Först dammsög Tommy alla fogar och såg till att djupet var de 30 mm som hårdfogen kräver för att bli bra, det var ett tidsödande jobb och efter några timmars jobb kallade han in förstärkning.

Den första lilla ytan är fogad
 


  Frammåt sju på kvällen var de äntligen klara, hela ytan på runt 90 kvm är fogad och klar, kan väl säga att vi är mycket nöjda med resultatet!





Den bästa bilden sparar vi såklart till sist, såhär ser nu vår framsida ut. En bonus (dyr visserligen) blev de fem granitstegen ner mot uppfarten, skulle väl behövts 20 till men den plånboken har vi inte... snyggt iaf!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera