tisdag 13 december 2011

Lucia

När jag åkte till jobbet imorse möttes jag av tre tända brasor (i eldkorgar) vid strandrondellen i tyresö, underbart mysigt och tänk att ngn kliver upp så tidigt för att göra fint på Lucia (klockan var 05.10 när jag åkte förbi) härlig kommun att bo i :)

Snickarna var ju över förra veckan ocj nu är klädkammaren uppe klar, skönt att få in lite saker där så vi får fint till helgens glögg ochs edan julafton.
De fixade även diskmaskinen som vi haft problem med, köksluckan gick ju inte att byta så det blir dessvärre kvar till nästa år, preliminär leverans av den nya korrekta luckan är v 52. Byte av de fula fönstersmygarna blir nog i samband med det, liksom några smålagningar av märken i parkettgolvet.

Idag väntas en leverans från Schenker, vi hoppas att det är infästningarna till snörasskydden, tänk om vi faktiskt lyckas få upp dem innan det faller riktig snö :) Det vore väl inte en dag för tidigt med tanke på att det nu är 10 månader sedan vi beställde dessa...

Påbörjade arbetet igår med att få till alla papper till kommunen för att få slutbevis på huset men insåg snabbt att vi nog inte fått alla dessa papper, så nu ligger frågan i inboxen hos Trivselhus, hoppas de kan hjälpa till med ngt iaf. Vore skönt att få även slutbeviset på plats...

Glad Lucia!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar