torsdag 27 oktober 2011

Två månader efter besiktning...

Som jag skrev i ett tidigare inlägg finns det saker kvar att göra på huset, men igår kom iaf Johan från Trivselhus och fixade ventilationen utanför entrén, den del som sattes upp från början var i plast och missformades av den varma solen... nu sitter där istället en av aluminium :)
Han kikade även på de dörrfoder som hade bubblor i färgen och det lät som dessa ska bytas ut, känns som att det kan ge både snickare och målare lite jobb?

Köksluckan som ska bytas ut är under produktion så den kommer väl så småningom
Inredningen till klädkammaren är nu på plats även om jag fortfarande anar att den kanske är för snålt tilltagen för att räcka...
Snickarna har lite att göra när väl alla saker finns på plats, diskmaskinen har lossnat också och sitter inte längre fastskruvad... vi kunde plötsligt inte stänga luckan och sätta igång maskinen och jag hittar då efter en stund den skruv som är skyldig. Den går att dra rakt ut så den satt alltså helt lös... likaså skruven på andra sidan så jag tog bort dem så länge. Nu funkar diskmaskinen som den ska iaf.

Murspisen har börjat luta, Eldabutikens chefsmontör har lovat att komma ut och titta på det, Johan från Trivselhus kunde bara konstatera att den lutade... Ni ser på bilderna nedan hur den lutar utåt, den översta glipan är på nästan 1,5 centimeter nu.

Man kan riktigt se hur den lutar ut från väggen, jämför med skorstenen som ser helt rak ut.

1,5 cm från väggen...
När väl murspisen blivit fixad ska vi beställa putsning och målning av den så att den blir så fin som den ska vara :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar